Yamarin både

Vi forhandler Yamarin

Hos Leif Larsen Marine finder du et stort udvalg af både i mærket Yamarin, som vi sælger både brugte samt splinternye af. Yamarin er i løbet af de sidste 40 år blevet et af de mest anerkendte bådmærker i Norden, og det skyldes blandt andet, at Yamarin-bådene er produceret med en kompromisløs holdning til kvalitet og forståelse for brugerens behov. Med udgangspunkt i dette har Yamarin siden 1972 succesfuldt sendt både på markedet, og det estimeres, at der i dag sejler mere end 70.000 Yamarin-både i verden. Hos Leif Larsen Marine har vi et stort og bredt sortiment, der rummer en lang række Yamarin-både, det vil sige, at vi har noget til enhver smag, enhver størrelse og til ethvert behov.

 

Vi er opdaterede på Yamarin

Hvad angår Yamarin, er vi opdaterede på de nyeste modeller på markedet. Vi går op i at have styr på fakta, fordi hvordan skal vi kunne rådgive dig om Yamarin, hvis ikke vi er fuldt inde i stoffet, mærket og de forskellige bådtyper selv? Det er bare generelt mere optimalt, når man skal forklare og rådgive en kunde om diverse i forhold om både, -programmer, -trailere, -kategorier og påhængsmotorer med mere, at der er styr på fakta. En båd eller udstyr kan være en rigtig stor investering, og derfor er det vigtigt, du finder det, der passer til netop dit behov, og det hjælper vi dig med – via grundig rådgivning, knowhow, troværdighed og stor erfaring.

Vi er erfarne og kompetente inden for bådbranchen

Siden Leif Larsen i 1966 kom i lære hos Aage Jacobsen Marine, har han beskæftiget sig med bådbranchen. Han har siden været bådsælger, bådmekaniker og udfyldt bogholderifunktionen. Leif overtog i 1979, sammen med to andre, firmaet Aage Jacobsen Marine, men valgte i 1990 at starte for sig selv, hvor han her lagde grundstenene til dét Leif Larsen Marine, vi er i dag. I 2017 overgik ejerskabet til Leif Larsens søn, Henrik Larsen, og vi er i dag et familieejet aktieselskab.

 

Det er lysten, der driver værket

Hos Leif Larsen Marine er det lysten, der driver værket. Vi brænder for vores fag og branche og ser frem til at komme på arbejde. Vores arbejde er nemlig også vores hobby og store interesse. Dét, mener vi, giver en ekstra og vigtig dimension i forhold til lysten til at yde en god service og rådgivning over for vores kunder – at vi har styr på og ved, hvad der rør sig i vores branche – også indefra. Alle de ansatte i firmaet er kompetente og kan deres kram. Det gælder også mekanikerne og lærlingene, der opererer på Leif Larsen Marines specialværksted – de har alle et godt kendskab til bådbranchen.

 

Leif Larsen Marine dækker hele landet

Med vores mangeårige erfaring og kompetence inden for branchen, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den Yamarin-båd, der passer til dit behov. Vi har adresse på Håndværkervænget 6, 5700 Svendborg, men dækker hele landet. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 62 22 89 11. Vi har telefontid fra klokken 10 – 16 i vintertiden og 10-17 i sommertiden.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling