Yamaha Påhængsmotor

I vores sortiment kan du finde Yamaha påhængsmotorer

Yamaha er et yderst populært mærke, når det kommer til blandt andet påhængsmotorer. Med en Yamaha påhængsmotor, er du sikret brugervenlighed og pålidelighed fra øverste hylde. Det, der er blandt andet kendetegner netop Yamahas motorer, er, at mærket er markedsledende inden for arbejdet med forbrændingsteknologi. Yamahas påhængsmotorer er banebrydende og sætter nye standarder uden at gå på kompromis med hverken ydeevne eller kraft. Motorerne er eksemplariske på støjreduktionen og er mere økonomiske end nogensinde før. Der findes utroligt mange forskellige Yamaha påhængsmotorer, og derfor også en, der passer til din båd og dine behov. Hos Leif Larsen Marine har vi et bredt udvalg af både brugte og nye Yamaha påhængsmotorer. Vi har stor ekspertise inden for Yamaha som mærke, samt et stort kendskab til samtlige modeller, så har du nogen spørgsmål, så er vi klar til at rådgive dig, så du ender med den helt rigtige model for dig.

 

Hvorfor bør du vælge en Yamaha påhængsmotor?

Yamaha påhængsmotorer kommer i mange forskellige størrelser, kvaliteter, prisniveau

Men fælles for dem alle er, at de har en høj ydeevne og kvalitet samt en lang levetid og pålidelighed. Det er nogle af de forhold, vi mener, er vigtige at tage højde for, når du vælger påhængsmotor. Det estimeres, at der over en årrække på 50 år, er produceret mere end ni millioner påhængsmotorer fra forskellige producenter – alle med visionen om at levere de bedste af slagsen. Det har sikret innovative løsninger og ufravigelige krav til, at påhængsmotorer i dag skal være effektive og solide. Det lever Yamaha motorer op til. Mærket er et sikkert valg, hvis du er på udkig efter en påhængsmotor. Hvis du vil vide mere, fortæller vi glædeligt heraf. Vi leverer professionel rådgivning og et stort kendskab til de forskellige Yamaha påhængsmotorer, hvilket er billigst på længere sigt.

Vores mekanikere og lærlinge står klar til at hjælpe

Fra vores specialværksted står vores kompetente mekanikere og lærlinge klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude, eller hvis der er andet, du skal bruge hjælp til. De har alle et godt kendskab til bådbranchen, så du kan være helt tryg ved at overlade stoffet til dem. Teamet på vores værksted har et godt internt samarbejde, og der kommer altid et ekstra sæt øjne på en sag, såfremt der skulle være nogen form for usikkerhed omkring de mindste forhold. Vil du i direkte kontakt med vores værksted, kan du skrive en mail direkte på e-mail: service@leiflarsenmarine.dk.

 

Vil du i kontakt med os?

Føler du dig inspireret til, at vi i samarbejde skal finde din Yamaha påhængsmotor? Så er du mere end velkommen til at kontakte os inden for telefontiden klokken 10 – 16 på telefonnummer: 62 22 89 11. Giver det bedre mening for dig at komme i kontakt med salg, er det på e-mail: Henrik@leiflarsenmarine.dk eller leif@leiflarsenmarine.dk. Bogholderiet kan kontaktes på: Karina@leiflarsenmarine.dk , berit@leiflarsenmarine.dk eller bogholderi@leiflarsen.dk

Vi er landsdækkende, men vi har også salg i hele Europa, samt på Grønland. Vi har adresse på Håndværkervænget 6, 5700 Svendborg. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling