Speedbåd

Få vind i håret med en speedbåd

Speedbåde er kendt for deres hurtighed og smidighed, men bådtypen indeholder meget mere det. Med funktioner som letvægtskonstruktion, med opbevaringskapacitet til udstyr og/eller forsyninger er speedbåde lavet til at kunne klare barske forhold. Speedbåde er kendetegnet ved, at de ofte har et moderne, smart og tidløst design og giver mod og lyst til at drage på et eventyr på havet. Er du vild med tanken om vind i håret, et adrenalinkick og spændingen i at sejle ud over det åbne hav i hurtig fart, så er en speedbåd det rigtig valg for dig.

 

Vi sælger både brugte og nye speedbåde

De førende producenter inden for speedbåde er repræsenteret i vores sortiment af både brugte og nye af slagsen. Alle speedbåde, vi forhandler, er internationalt anerkendte – og med vores mangeårige erfaring inden for branchen, kender vi standarderne, og vi har et dybt kendskab til samtlige producenter og modeller. Vi værner om vores faglige stolthed, og vi deler mere end gerne ud af vores viden om speedbåde bl. a. om Campion og Yamarin, som er de førende i dag.

 

Vi er erfarne og kompetente inden for bådbranchen

Siden Leif Larsen i 1966 kom i lære hos Aage Jacobsen Marine, har han beskæftiget sig med bådbranchen. Han har siden været bådsælger, bådmekaniker og udfyldt bogholderifunktionen. Leif overtog i 1979, sammen med to andre, firmaet Aage Jacobsen Marine, men valgte i 1990 at starte for sig selv, hvor han her lagde grundstenene til dét Leif Larsen Marine, vi er i dag. Hos Leif Larsen er det lysten, der driver værket. Vi brænder for vores fag og branche og ser frem til at komme på arbejde. Vores arbejde er nemlig også vores hobby og store interesse. Dét, mener vi, giver en ekstra og vigtig dimension i forhold til lysten til at yde en god service og rådgivning over for vores kunder – at vi har styr på og ved, hvad der rør sig i vores branche – også indefra. Det er bare generelt mere optimalt, når man skal forklare og rådgive en kunde om diverse i forhold om både, -programmer, -trailere, -kategorier og påhængsmotorer med mere, at man har styr på fakta. En speedbåd kan være en rigtig stor investering, og derfor er det vigtigt, du finder den, der passer til lige netop dit behov. Det hjælper vi med – gennem omfattende rådgivning og stor erfaring.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din kommende speedbåd – ny eller brugt. Vi dækker Odense og omegn, og har du spørgsmål eller andet, er vi også behjælpelige med dette. Du kan finde os på Håndværkervænget 6, 5700 Svendborg. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: 62 22 89 11. Vi har telefontid mellem klokken 10 – 16 (vintertid) eller 10 – 17 (sommertid). Du kan også kontakte os via mail, det sker på enten: Henrik@leiflarsenmarine.dk , service@leiflarsenmarine.dk eller leif@leiflarsenmarine.dk.

Skær gennem bølgerne med fart og smidighed – intet gør det som en adræt speedbåd. Fra brugte både til funklende nye – udforsk din eventyrlyst allerede i dag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling