Påhængsmotor

Hvad er en påhængsmotor?

En påhængsmotor er en drivkraft eller fremdriftssystem for mindre og store motorbåde. Som navnet angiver, er det en motor, der er fleksibel og kan hænges uden på en båds agterstavn. Påhængsmotorer for både er udviklet som selvstændige enheder med motorer, propeller og hjælpesystemer, der monteres på bagenden af en båd. Hos Leif Larsen sælger vi nye og brugte påhængsmotorer, og vi har en eller flere, der passer til ethvert behov, i alle prisklasser samt størrelser. I vores sortiment finder du blandt andet Yamaha-påhængsmotorer, som er de flestes fortrukne – det er topklassen inden for påhængsmotorer. Herudover finder du i vores afdeling for brugte påhængsmotorer mærker som Suzuki, Mariner, Honda og Mercury, som også er udmærkede producenter. Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du skal finde den rigtige påhængsmotor til din båd. Vi værner om at levere den bedste rådgivning. Vi brænder for vores fag og for at dele ud af vores viden for at gøre dig klogere på de forskellige muligheder og varianter, der er på markedet.

 

Vi har stor erfaring og kompetence inden for vores branche

Siden Leif Larsen i 1966 kom i lære hos Aage Jacobsen Marine, har han beskæftiget sig med bådbranchen. Han har siden været bådsælger, bådmekaniker og udfyldt bogholderifunktionen. Leif overtog i 1979, sammen med to andre, firmaet Aage Jacobsen Marine, men valgte i 1990 at starte for sig selv, hvor han lagde grundstenene til Leif Larsen Marine. Hos os er det lysten, der driver værket – det har det altid været, og det vil det altid være. Vi har styr på, hvad der rør sig i bådbranchen, og vi holder os løbende opdateret på alt, der er relevant for vores branche – både for vores egen skyld, men især for vores kunders skyld. Vi holder øje med, eksempelvis når der kommer nye produkter på markedet inden for -både, -programmer, -trailere, -kategorier og påhængsmotorer. For skal vi kunne rådgive dig ordentligt som kunde, kræver det, at vi har helt styr på stoffet selv. Og det går vi ikke på kompromis med.

 

Vores mekanikere og lærlinge står klar til at hjælpe

Fra vores specialværksted står vores kompetente mekanikere og lærlinge klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude, eller hvis der er andet, du skal bruge hjælp til. De har alle et godt kendskab til bådbranchen, så du kan helt trygt overlade reparationer, service og andet til dem. Teamet på vores værksted har et godt internt samarbejde, og der kommer altid et ekstra sæt øjne på en sag, hvis der skulle opstå usikkerhed omkring de mindste forhold. Ønsker du at komme i direkte kontakt med vores værksted, kan du skrive en mail på e-mail: service@leiflarsenmarine.dk.

 

Om end du er på udkig efter en ny eller brugt påhængsmotor, så lad os hjælpe dig i rådgivningsprocessen. Du er mere end velkommen til at kontakte os på: 62 22 89 11 mellem klokken 10 – 16 om vinteren og 10-17 om sommeren, eller sende os en mail på enten: Henrik@leiflarsenmarine.dk , leif@leiflarsenmarine.dk eller service@leiflarsen.dk. Vi er en landsdækkende virksomhed med hovedsæde på Håndværkervænget 6, 5700 i Svendborg.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling