Motorbåd

Hvilke fordele er der ved at vælge en motorbåd?

En motorbåd er et godt valg for dig, der ønsker en båd, der er let at manøvrere, og du kan normalt også nå længere på én dag i en motorbåd end i en sejlbåd. Motorbåde er designet på en måde, der gør dem rummelige, hvilket er rigtig rart – især når du ligger i havn. Med en motorbåd kan du komme hurtigt og nemt på vandet. Hos Leif Larsen Marine sælger vi nye motorbåde og brugte motorbåde, og vi har et bredt udvalg af begge dele. Vi har et stort kendskab til motorbåde og producenterne af dem – dette bunder i, at vi har mange års brancheerfaring. Vores arbejde er vores hobby, og har du besluttet dig for at investere i en motorbåd, så står vi klar til at hælde ud af vores ekspertise på området, så du finder den helt rigtige motorbåd til dit behov.

 

Motorbåden er manges fortrukne bådtype

Motorbåden har i mange år været sejlernes foretrukne bådtype. Det skyldes blandt andet, at der findes mange forskellige motorbåde – til både store og små behov og alle typer af formål. Uanset om din motorbåd er påtænkt af skulle bruges til vandski, til fiskeri, til blot at nyde havet, som et transportmiddel eller noget helt femte, så findes der med garanti den helt rigtige model for dig. Hver motorbådstype har sine individuelle egenskaber, men den altoverskyggende fordel ved en motorbåd er dog, at den er enkel at manøvrere og opfører sig godt på havet. Desuden spiller vejrforholdene ikke så stor en rolle ved sejlads i motorbåd. En motorbåd er din billet til oplevelser og dagsture på havet. Har du spørgsmål til motorbåde – brugte eller nye, eller ønsker du at høre mere om nogle af vores andre produkter og/eller services, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak på telefonnummer: 62 22 89 11. Telefontiden er fra 10 – 16 i vinterhalvåret og 10-17 i sommerhalvåret

 

Vi er erfarne og kompetente inden for bådbranchen

Siden Leif Larsen i 1966 kom i lære hos Aage Jacobsen Marine, har han beskæftiget sig med bådbranchen. Han har siden været bådsælger, bådmekaniker og udfyldt bogholderifunktionen. Leif overtog i 1979, sammen med to andre, firmaet Aage Jacobsen Marine, men valgte i 1990 at starte for sig selv, hvor han her lagde grundstenene til dét Leif Larsen Marine, vi er i dag. Hos Leif Larsen er det lysten, der driver værket. Vi brænder for vores fag og branche og ser frem til at komme på arbejde. Vores arbejde er nemlig også vores hobby og store interesse. Dét, mener vi, giver en ekstra og vigtig dimension i forhold til lysten til at yde en god service og rådgivning over for vores kunder – at vi har styr på og ved, hvad der rør sig i vores branche – også indefra. Vi er landsdækkende, og holder til på Håndværkervænget 6, 5700 Svendborg. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din nye motorbåd og ser frem til at høre fra dig.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling