Kabinebåd

Kabinebåden giver komfort og er manøvredygtig

Vi har hos Leif Larsen Marine et stort udvalg af kabinebåde. En kabinebåd er en type af båd, der er bygget som en planende båd med stor aktionsradius, og som på grund af sin facon er den relativ nem at betjene under havnemanøvrer. Den er velegnet som familiemotorbåd, men kan også være velegnet til formål som lystfiskeri eller dykning. At udforske havene i en kabinebåd giver en uforglemmelig oplevelse. Den rummer sovepladser og komfortable faciliteter, så alle ombord kan slappe af i det let manøvredygtige skrog. Med en kabinebåd er du sikret en jævn sejlads – det giver god mening, hvorfor bådtypen fortsat er blandt de mest populære i sejlerregi.

 

En pålidelig transportform

En kabinebåd giver mange fordele for dem, der søger en pålidelig transportform. Gennem sin robuste konstruktion og brede vifte af funktioner giver den føreren og besætningen en behagelig tur, der med sikkerhed vil gøre enhver dag på vandet mindeværdig og dejlig at tænke tilbage på. Hos Leif Larsen Marine har vi nye og brugte kabinebåde til salg – i mange forskellige modeller, prisklasser og mærker, herunder blandt andet Yamarin, Jeanneau, Campion, Quicksilver, Finnmaster, Cremo, Galia, Fjordjollen, Bella, Sunbird, Sea Ray, Bayliner, Ørnvik, Drago, Glastron, Draco, Crecent og Mazury. Fælles for alle kabinebådene er, at de er af høj kvalitet.

 

Vi forhandler både nye og brugte kabinebåde

Hos Leif Larsen Marine kan du finde både nye og brugte kabinebåde. Vi har et stort udvalg af begge. Desuden har vi et stort kendskab til samtlige mærker og producenter samt et stort kendskab til også kabinebåde generelt. Vi har mange års brancheerfaring, og vores arbejde er vores hobby – derfor glæder vi os til at dele ud af vores viden og ekspertise hver dag. For os er det lysten, der driver værket. Så har du besluttet dig for at investere i en kabinebåd, så står vi klar til at rådgive og guide dig i jagten på den helt rigtige af slagsen.

 

Vores sortiment indeholder også

Hos Leif Larsen Marine har vi et bredt udvalg i både, påhængsmotorer, udstyr og meget mere. Vi værner om vores branche og kender den indefra – efter mange år i den. I vores sortiment kan du blandt andet finde påhængsmotorer, både fra de førende producenter, Brenderup og Variant bådtrailere, og herudover importerer vi Campion, CREMO og Pioner-både. Vi huser et stort udvalg af RIB-gummibåde, joller, speedbåde, kabinebåde, daycruisere, styrepultbåde, familiecruisere, anvisningssalg af alle slags motorbåde – store som små, bådtrailere og udstyr til førnævnte både. Herudover har vi en opbevaringshal, to showrooms – med nye både og motorer, en udstyrsafdeling, brugt-bådsudstillingshal samt tre værksteder, som altid står klar til at servicere din motorbåd. Vores mekanikere og lærlinge er yderst kompetente og har et godt kendskab til bådbranchen.

 

Find os her

Vi har hovedsæde i Svendborg på Håndværkervænget 6, men dækker hele Danmark – du er meget velkommen til at besøge os, eller til at kontakte os på telefonnummer: 62 22 89 11, eller via e-mail: Henrik@leiflarsenmarine.dk eller leif@leiflarsenmarine.dk. Vores telefontid er mellem klokken 10 og 16 om vinteren og 10 til 17 om sommeren . Vi ser frem til at samarbejde med dig.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling