Fjordjollen både

Fjordjollen er den foretrukne glasfiberbåd

Med Fjordjollen er du sikret optimal sikkerhed samt sø- og manøvredygtighed. Jollens konstruktion gør, at båden får en helt plan dørk samt et højt fribord. Fjordjollen er et dansk mærke, som produceres i Polen, og er kendetegnet ved, at den har kundens behov i fokus. Løsningerne til udformningen af jollen er baseret på, hvad andre værfter har afprøvet, og det har skabt udgangspunktet for glasfiberbåde i topklassen. Fjordjollen er prisstærk og har været produceret siden 1967.

 

Vi udbyder Fjordjollen

Hos Leif Larsen Marine forhandler vi Fjordjollen. Vi har lidt til ethvert behov og smag. Fjordjollen er en ideel familiebåd og kan bruges til både eksempelvis stille og rolige dagture i kanaler, på søer eller i større åer. Fjordjollen er til dig, der ønsker en jolle med gode sejlegenskaber, der er sikker og stabil, og som giver en god komfort. Fjordjollen er udbredt blandt børnefamilier på grund af det høje sikkerhedsniveau. Den bliver også anvendt til fiskeri – da dens stabilitet gør dette optimalt.

 

Hvem er Leif Larsen Marine?

Hos Leif Larsen Marine er vi erfarne inden for bådbranchen. Hos os er det lysten, der driver værket. Vi brænder for vores fag og branche og ser frem til at komme på arbejde. Vores arbejde er nemlig også vores hobby og store interesse. Siden Leif Larsen i 1966 kom i lære hos Aage Jacobsen Marine, har han beskæftiget sig med bådbranchen. Han har siden været bådsælger, bådmekaniker og udfyldt bogholderifunktionen. Leif overtog i 1979, sammen med to andre, firmaet Aage Jacobsen Marine, men valgte i 1990 at starte for sig selv, hvor han lagde grundstenene til dét Leif Larsen Marine, vi kender i dag. Siden hen – i 2017 – overgik ejerskabet af virksomheden til Leif Larsens søn, Henrik Larsen, som igennem årene har haft adskillige speed- og racerbåde, siden har var ti år gammel. Leif Larsen har i dag sin daglige gang i salgsafdelingen som ansat medarbejder. Vi går op i at give vores kunder en god service og rådgivning, da en båd eller udstyr dertil ofte kan være en stor investering. Det er vigtigt, du finder det, der dækker dit behov, og det hjælper vi dig med via vores store erfaring og indgående kendskab til branchen.

 

Spørg os om Fjordjollen

Der er mange forhold, du bør overveje, når du kigger på båd: Mærke, type, størrelse, pris heriblandt. Men er du på udkig efter en sikker jolle, så er Fjordjollen et rigtig godt bud. Skulle du have nogen spørgsmål i forhold til Fjordjollen eller andet, så er vi her for at hjælpe dig. Du kan kontakte os via e-mail: Henrik@leiflarsenmarine.dk eller leif@leiflarsenmarine.dk eller på vores telefonnummer i tidsrummet fra 10 – 16. Nummeret er: 62 22 89 11. Du er også velkommen til at komme forbi os til en uddybende snak om Fjordjollen eller andre af de mærker, modeller, produkter, vi forhandler. Du kan finde os i 5700 Svendborg på Håndværkervænget 6.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling