Finansiering

Finansiering via Santander 0,- kr. i udbetaling

Vi samarbejder med Santander Consumerbank. Indtast dine oplysninger, dit lånebeløb og eventuelt link til den båd eller motor du ønsker at låne til, så vender vi tilbage med dine finansieringsmuligheder.


Telefontid : 10 – 16

Salg

Henrik@leiflarsenmarine.dk
Leif@leiflarsenmarine.dk

Værksted

Service@leiflarsenmarine.dk

Kontor/Bogholderi

Karina@leiflarsenmarine.dk
Berit@leiflarsenmarine.dk

Adresse

Leif Larsen Marine A/S
Håndværkervænget 6
5700 Svendborg

Åbningstider

Sommertid: 1 april til 31 oktober
mandag til fredag 09.00 til 17.00
lørdag 10.00 til 14.00

Vintertid: 1 november til 31 marts
mandag til fredag 09.00 til 16.00
lørdag 10.00 til 13.00

Dette skal du vide om finanseringen af bådlån

Der er flere overvejelser og forskellige forhold, som du skal sætte dig ind i, før du tager et bådlån. Herunder får du en kort oversigt over disse forhold:

Bådlånets rente:
Renten på dit bådlån er en procentsats af beløbet, som du vil låne. Ofte bliver denne procentsats mindre for hver måned i takt med, at du afdrager på lånet.

Bådlånets etableringsgebyrer:
Du vil typisk bemærke, at det koster et gebyr at etablere dit lån. Når du kigger på flere bådlån, så er det ikke altid retvisende kun at holde øje med lånets rente. Det kan i høj grad også svare sig at se på etableringsgebyrerne. Nogle gange kan et lån med lave renter nemlig have høje etableringsgebyrer, hvilket ikke altid er en god løsning for dig.

Bådlånets ÅOP:
ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og dette tal kan give dig en idé om, hvad det bedste bådlån er for dig. ÅOP gør dig nemlig i stand til at sammenligne forskellige lån, hvor du også tager højde for renter og gebyrer. Dog skal du være opmærksom på, at det kun er muligt at sammenligne lån, der har samme lånebeløb og løbetid.

Bådlånets ydelse:
Ydelsen er den betaling, som du foretager hver måned. Som regel ændrer ydelsen sig ikke i løbet af lånets løbetid – medmindre der er tale om et lån med en variabel rente, hvor renten justeres. Det er vigtigt, at du forholder dig til, hvad ydelsen har af betydning for din økonomi.

Læs mere via Santanders egen hjemmeside. 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling