BRIG RIB gummibåde

BRIG er de førende på markedet

BRIG er de mest avancerede RIB gummibåde, der findes på markedet. BRIG er banebrydende og forener kompromisløst design med teknologi og præcisionsteknik. De er førende inden for ydeevne, sikkerhed og nydelse, og det er et sikkert valg, hvis du er på udkig efter en RIB. BRIG har skabt en ny generation af kompromisløse RIB’er, så der findes en til ethvert behov – om end du har i sinde at bruge den til en hurtig tur på vandet, til at udfordre kystlinjen eller noget helt tredje eller fjerde. Gummibådene er overkommelige og lette at manøvrere, og hos Leif Larsen finder du et bredt udvalg af BRIG RIB’er. Vi har stort kendskab til mærket og modellerne, så er du i tvivl om noget vedrørende en BRIG-RIB, kan vi svare på alle spørgsmål – tøv ikke med at spørge os til råds. Vi nyder at kunne dele ud af vores viden, for hos os i Leif Larsen Marine er det lysten, der driver værket. Vi brænder for vores fag og branche og ser frem til at komme på arbejde. Vores arbejde er nemlig også vores hobby og store interesse.

 

BRIG rimer på kvalitet

BRIG rimer på kvalitet og skubber hele tiden grænserne for, hvad der er muligt i en gummibåd. Mærket er kendetegnet ved kompromisløs design, og alle bådene er og bliver bygget udelukkende på det 100.000 kvadratmeter store hovedkvarter i Europa. Bag designet, funktionaliteten og teknologien sidder et team af eksperter, bestående af designere og ingeniører – herunder et kerneteam, der tidligere har arbejdet som luftfartsingeniører inden for militæret – som er garant for komplet kompromisløshed. Herudover bliver der i tilblivelsen af samtlige BRIG-gummibåde anvendt aero- og hydrodynamiske teorier, der løbende skubber til grænserne for konventionelt båddesign. Med andre ord er BRIG toppen af poppen inden for kategorien stive gummibåde.

 

Køb BRIG hos Leif Larsen Marine

Er du blevet klogere på BRIG RIB’erne? Det håber vi! Men vi er klar til at gå yderligere i detaljer med de forskellige modeller, der er på markedet. Vi går nemlig rigtig meget op i at sætte dig ordentligt ind i tingene og yde en god service og rådgivning over for vores kunder. Vi er opdateret på, hvad der sker hos BRIG-producenten, og den viden vil vi gerne give videre til dig. Så du er helt tryg, når du vælger din BRIG RIB. En gummibåd som denne kan være en stor investering, og derfor er det vigtigt, du finder den, der passer til dit behov. Hos Leif Larsen Marine kan vi forklare om både den teknologi, BRIG bruger for at opnå den højeste kvalitet og effektivitet uden at gå på kompromis – samt andre forhold, som gør det mere overskueligt for dig at navigere i, hvorfor BRIG er et optimalt valg.

 

Vil du høre mere om BRIG?

Kontakt os, og hør mere om BRIG’s exceptionelle standarder, teknologi og design på telefonnummer 62 22 89 11. Du må også meget gerne kigge ind til os – vi har adresse på Håndværkervænget 6, 5700 Svendborg, men vi er landsdækkende.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling