Bådforhandler

Leif Larsen Marine er din fortrukne bådforhandler med stor troværdighed

Om end du er på udkig efter en bestemt båd, -program, -trailer, -kategori og påhængsmotor eller blot er på udkig efter et værksted, der er specialiserede i bådeftersyn og –service, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for både, tilbehør og andet efter mange år i branchen. Vores arbejde er samtidig vores store interesse og hobby – en kæmpe fordel, når man skal rådgive andre. Med et omfattende udvalg af modeller og priser, der passer til ethvert budget og behov, har det aldrig været nemmere at finde det perfekte fartøj til dine søfartsbehov.

 

Vi forhandler mange forskellige brands

Hos Leif Larsen Marine har vi et bredt udvalg i både nye og brugte både. I vores bådsortiment finder du blandt andet mærker som Yamarin, Jeanneau, Campion, BRIG, Cremo, Fjordrollen, Pioner og YAM Gummibåde, som er nogle af de førende producenter på markedet. De vægter alle sikkerhed højt og løfter standarderne for teknologi og design på vand. Udover både huser vores sortiment også diverse RIB-gummibåde, joller, speedbåde, kabinebåde, daycruisere, styrepultbåde, familiecruisere, anvisningssalg af alle slags motorbåde – store som små, bådtrailere og udstyr til førnævnte både. Vi har desuden en opbevaringshal, to showrooms – med nye både og motorer, en udstyrsafdeling, brugt-bådsudstillingshal samt tre værksteder.

 

Vi kender vores branche til fingerspidserne

Vi værner om vores branche og kender den indefra. Og vi går gerne en ekstra mil for at levere en god service og en rådgivning på et højt plan. Vi har styr på, og vi ved, hvad der rør sig blandt bådproducenterne og i branchen generelt. Og det har vi i sinde at delagtiggøre dig i også. Vi bestræber os på, at du skal føle dig helt tryg i vores hænder, og at du skal turde stille os alle de spørgsmål, du har på hjerte. En båd og/eller (dertilhørende) udstyr er ofte en rigtig stor investering og beslutning, så derfor er det vigtigt, du finder det, der passer til netop dit behov. Vi er troværdige i al vores arbejde, og alt hvad vi gør. Det er lysten, der driver værket – det har det for Leif Larsen været siden 1990 – i dag gennemsyrer det hele organisationen.

 

Leif Larsen Marine dækker hele landet

Med vores mangeårige erfaring og kompetence inden for branchen, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du har brug for. Du kan finde os på Håndværkervænget 6, 5700 Svendborg. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 62 22 89 11. Vi har telefontid fra klokken 10 – 16. Du kan også kontakte os via mail, det sker på enten: Henrik@leiflarsenmarine.dk eller leif@leiflarsenmarine.dk. Hvis du ønsker at udforske vandet på egen hånd og i egen båd, skal du ikke lede længere. Vi er landsdækkende, og uanset om du har brug for en stilfuld speedbåd eller et solidt fiskefartøj – så finder du det i vores sortiment. Forbered dig til at sejle mod nye og ukendte horisonter – turen dertil tager vi i samarbejde.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Vi tilbyder 0 kr. i udbetaling