SHOP
KLIK HER FOR AT SE
VORT UDVALG I BÅD,
MOTOR OG TRAILER!
Aktuelt

LagerlisteCampion

Campion brochure

Yamarin

Crescent

Pioner

Yamaha Waverunner

Jeanneau outboard både

Yamaha motor

Yamaha ATV

Brig RIB/gummibåde

Variant trailerForsikring

Vinteropbevaring

VideoDel


HISTORIEN BAG LEIF LARSEN MARINE A/S.

Leif Larsen har siden 1966 beskæftiget sig med bådbranchen.
I dette år kom han i lære hos Åge Jacobsen Marine, hvor han, efter endt læretid, blev ansat som bådsælger, bådmotormekaniker og i bogholderifunktionen, dette er ballasten bag Leif.

I år 1979 overtog Leif Larsen, sammen med 2 andre, firmaet Aage Jacobsen Marine og drev dette båd firma indtil 1990, hvor Leif sprang fra og startede Leif Larsen Marine.

Importen af de Canadiske både CAMPION blev grundstammen i firmaet og forhandling af diverse motorer, Brenderup bådtrailere og anvisningssalg af motorbåde skabte gennem de næste mange år så grundlaget for det nuværende Leif Larsen Marine A/S som er et familieejet aktieselskab, med sønnen Henrik og Leif som medarbejdene aktionærer.

Det er jo lysten som driver værket, og vi glæder os hver dag til at komme på arbejde, både er samtidig vor fritidsinteresse, Henrik har haft speed- og racerbåde i alverdens afskygninger, siden han var 10 år gamel, Leif har sejlet Racerbådsløb først i 70 erne, (3 x dansk mester), så der har været trimmet og afprøvet alt hvad der er muligt for at tilpasse båd/motorer med rigtig indstilling og propeller.

Firmaet har specialværksted med mekaniker og lærlinge, som også har et godt kendskab til bådbranchen.

Firmaprofilen i dag.
Stort udvalg i joller, gummibåde, styrepult-både, speedbåde, kabinebåde, daycruisere, Motoryachts, anvisningssalg af alle slags motorbåde, stort som småt, Variant bådtrailere, udstyr til nævnte både, samt stor Opbevaringshal.

YAMAHA solo forhandler kæmpe udvalg og know how inden for Yamahas produkter, påhængsmotorer, vandscootere og ATV 4-hjulskøretøjer, vi er nu i 3 år i træk, kåret til "Dealer of The Year" vi er Danmarks størreste Yamaha forhandler.

Volvo Penta og Mercruiser sterndrive bådsalg, reparation og servicering, samt HO vandsport, alt samlet i domicil på Håndværkervænget 6, 11 og 15 Erhverv NØ, 5700 Svendborg.

Kæmpe udvalg i nye- og brugte CAMPION både, vi har nu rundet over 1000 stk. Campion både, hjemtaget til Danmark siden 1990, det er over 10 km. både, dog lagt ud i de danske lystbådehavne eller på trailere i det ganske land.

Vi er mangeårig medlem af Søsportens Brancheforening Danboat, alt dette er din Garanti for en seriøs og real behandling.

Vi ønsker dig rigtig hjertelig velkommen.


Med venlig hilsen
Leif og HenrikFind os på
Copyright Leif Larsen Marine A/S - webdesing af PhotoArtFyn.dk